Delitev paketov šolskih potrebščin – avgust 2016

Karitas-logo


Žareče otroške oči in hvaležna srca staršev
ob pogledih na pakete šolskih potrebščin


Tudi letos je naša Župnijska Karitas Bl. Anton Martin Slomšek Velenje izvedla akcijo delitve šolskih potrebščin, za katere so družine s šolajočimi otroki zaprosile v mesecu maju in juniju. Razdelili smo 105 paketov s šolskimi potrebščinami (od tega 24 paketov za srednješolce, ostalo za osnovnošolce) in 18 novih, lepih šolskih torb.

Radi bi se zahvalili vsem dobrim ljudem, ki so pomagali pri zbiranju zvezkov in vsem v Škofijski Karitas Celje, ki so pripravljali pakete in jih tako skrbno ločili med seboj po posameznih vrečkah in z oznako, za katero triado gre ter zložili vanje vse potrebno.

In kakšne čudovite torbe so prišle s paketi!!! Joj, koliko radosti je žarelo iz oči pri eni deklici in dečku, ko je zagledal svojo novo torbo in potem še vso vsebino. Čutiti je bilo tudi hvaležnost staršev, ki smo jim s paketi šolskih potrebščin vsaj malo olajšali izdatke za potrebe novega šolskega leta. ,,Takšni prizori ti res poplačajo ves trud vložen v akcijo,'' sva se strinjali prostovoljki Janja in Sabina, ki sva letos delili pakete.

slika3


 

slika2

slika1

slika4

 

 

 
 
 

About the author

More posts by